24/7 sleutelservice

Sleutelservice gezocht in Leiden of omgeving? Wij komen naar u toe, bijvoorbeeld als u niet meer naar binnen kunt of als het niet meer lukt om de kluis te openen. En gaat het om een afgebroken sleutel of wilt u de sloten laten vervangen? Ook daar zijn we u natuurlijk graag mee van dienst.

24/7 beschikbaar: wij staan voor u klaar

Snel iemand nodig om het slot weer te openen of kunt u de deur niet meer door? Heel vervelend, maar gelukkig geen probleem. Wij komen snel naar u toe, ook ’s avonds en in het weekend. Met alle gereedschappen en materialen die we nodig hebben, net als bij het verwijderen van afgebroken sleutels.

Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met het vervangen van de sloten, cilinders en sleutels en bijvoorbeeld bij het herstel van (inbraak)schade. En gaat het om het plaatsen van hang- en sluitwerk of zoekt u naar vakkundig advies? Ook daarmee zijn we u graag van dienst.

24/7 sleutelservice in Leiden en omgeving

Meer weten over onze 24/7 sleutelservice in Leiden en omgeving of benieuwd naar onze soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.