Isolatieglas: beperk warmteverlies

Isolatieglas laten plaatsen in Leiden en omgeving? De isolerende keuze binnen de diverse soorten glas (https://www.leidscheglashandel.nl/soorten-glas/), die warmteverlies beperkt. En die er in de zomermaanden voor zorgt dat het binnen lekker koel blijft. Een comfortabele keuze voor ieder seizoen, die bovendien voorkomt dat de stookkosten in de wintermaanden te hoog oplopen. 

Wat is isolatieglas?

Wat is isolatieglas en hoe werkt dat? Het glas bestaat uit twee laten, met daartussen droge lucht of een (edel)gas. Bovendien zit er silicagel in verwerkt, dat voorkomt dat er condens tussen de verschillende lagen kan ontstaan.

Isolatieglas bevat bovendien een HR-coating. Die is flinterdun en onzichtbaar, maar houdt UV-straling tegen en voorkomt aan de andere kant dat warmte van binnen makkelijk naar buiten toe verloren kan gaan.

Isolatieglas in Leiden en omgeving

Isolatieglas bestellen in Leiden en omgeving of benieuwd naar de andere soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.