Gelaagd glas: ideaal voor thuis en op het werk

Gelaagd glas gezocht in Leiden en omgeving? Het wordt ook wel sandwichglas genoemd, als veilige keuze binnen de beschikbare soorten (https://www.leidscheglashandel.nl/soorten-glas/). Het glas is gelaagd en werkt isolerend, terwijl het tegelijkertijd de duurzaamheid, het geluidscomfort en de veiligheid in huis verbetert. 

Wat is gelaagd glas?

Gelaagd glas bestaat uit twee of meer glasplaten, met daar tussen één of meerdere plastic lagen. Het geheel wordt samengeperst, waardoor het resultaat veel weerstand biedt, sterk samenhangt en behoorlijk elastisch is.

Het glas is een veilige keuze, omdat het als het toch een keer breekt door de plastic tussenlagen bij elkaar wordt gehouden. Het is geschikt als veiligheidsglas, bijvoorbeeld om thuis of op het werk gebruik van te maken.

Gelaagd glas in Leiden en omgeving

Gelaagd glas bestellen in Leiden en omgeving of benieuwd naar de andere soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.