HR-glas voor de beste isolatie

HR-glas laten plaatsen in Leiden en omgeving? De beste keuze om het thuis of op het werk goed te isoleren. Met glas dat de warmte in de winter niet verloren laat gaan en dat er in de zomer voor zorgt dat het lekker koel blijft. De ideale keuze voor ieder seizoen, als duurzaam glas binnen de diverse beschikbare soorten (https://www.leidscheglashandel.nl/soorten-glas/). 

Wat is HR-glas?

HR-glas staat voor Hoog Rendement-glas. Het combineert meerdere glazen ruiten, met daartussen een (edel)gas. Bovendien is er sprake van een onzichtbare en flinterdunne coating. Die houdt UV-straling tegen en zorgt er in de winter voor dat de warmte niet zomaar naar buiten kan verdwijnen.

Een duurzame keuze om de energierekening te drukken, waarmee HR-glas een investering is in lagere kosten. Beschikbaar als HR, HR+, HR++ en zelfs ZHR++-glas voor het beste rendement.

HR-glas in Leiden en omgeving

HR-glas bestellen in Leiden en omgeving of benieuwd naar de andere soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.