Spiegels in alle soorten en maten

Spiegel kopen in Leiden en omgeving? U heeft de keuze uit vlakke spiegels, holle spiegels en bolle spiegels. Drie belangrijke varianten, binnen de diverse soorten glas (https://www.leidscheglashandel.nl/soorten-glas/) die er beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld met een groot oppervlak, speciaal om te scheren en make-up aan te brengen of geschikt als verkeersspiegel die het gezichtsveld vergroot.

Wat zijn spiegels?

Wat is een spiegel en hoe wordt het gemaakt? Het gaat om een glazen plaat met op de achterzijde een dun laagje met reflecterend materiaal. Met name zilver en aluminium zijn daarvoor bekende materialen. Door het geheel af te dekken met enkele laklaagjes is de reflecterende laag goed beschermd.

Zoekt u naar een spiegel voor in de badkamer, voor in een grote woonruimte of voor in uw bedrijfspand? We leveren naast de verschillende soorten glas ook spiegels in alle soorten en maten.

Spiegels in Leiden en omgeving

Spiegels bestellen in Leiden en omgeving of benieuwd naar de andere soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.