Figuurglas: decoratief en met privacy

Figuurglas gezocht in Leiden en omgeving? Beschikbaar in een blanke of gekleurde uitvoering, bijvoorbeeld voor een glazen deur, binnenwanden of een tafelblad. Het is binnen de beschikbare soorten glas (https://www.leidscheglashandel.nl/soorten-glas/) ook de meest decoratieve keuze voor douche- en badwanden of voor vensters en deuren naar buiten toe. 

Wat is figuurglas?

Wat is figuurglas? Het is glas dat vloeibaar geplaatst wordt tussen twee cilinders, met daarin het gewenste motief. Het wordt aan de ene kant van het glas in reliëf gedrukt, waardoor het doorzicht vermindert. Daardoor draagt figuurglas bij aan de privacy, terwijl het bovendien een bijzonder decoratieve keuze is.

Figuurglas is leverbaar met ieder motief, dus van heel klassiek en elegant tot de moderne en strakke vormgevingen. Met een patroon dat u wenst, zodat u daar op iedere mogelijke manier gebruik van kunt maken.

Figuurglas in Leiden en omgeving

Figuurglas bestellen in Leiden en omgeving of benieuwd naar de andere soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.