Draadglas: maak het veilig

Draadglas bestellen in Leiden en omgeving? De veilige keuze, zowel voor binnen als buiten. Met een inbraakwerende en brandvertragende werking, én om te voorkomen dat iemand door het glas heen kan vallen. Een veilige keuze binnen de beschikbare soorten glas (https://www.leidscheglashandel.nl/soorten-glas/). 

Wat is draadglas?

Wat is draadglas en hoe wordt het gemaakt? Het is glas met extra veiligheid, dankzij de verwerking van draden. Dat kan op een paar verschillende manieren:

  • Spiegeldraad
    De doorzichtige keuze, die het meest lijkt op gewoon glas. Glad en mooi om te zien, maar met de draad die de veiligheid van het glas verbetert.
  • Engelse draad
    Te herkennen aan een fijn gebobbeld net van draden. Ondoorzichtig en dus goed geschikt voor plekken waar u wat meer privacy wilt.
  • Standaard draad
    Half doorzichtig en geschikt voor binnen. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat iemand door het glas heen kan rennen of kan vallen.

Draadglas in Leiden en omgeving

GLAS bestellen in Leiden en omgeving of benieuwd naar de andere soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.