Acrylaat- en polycarbonaat glas

Acrylaat- en polycarbonaat glas gezocht in Leiden en omgeving? Het is een kunststofplaat als alternatief voor glas, beschikbaar in diverse diktematen. Ideaal voor een open veranda en andere toepassingen, waarvoor u zoekt naar blank doorzichtig, opaalkleurig of bruin doorzichtig materiaal.

De polycarbonaat- en acrylaat-alternatieven voor glas (https://www.leidscheglashandel.nl/soorten-glas/) zijn er in diktes zoals 3, 4, 5, 6 en 8mm, waarover we natuurlijk uitgebreid kunnen adviseren.

Wat is acrylaat- en polycarbonaat glas?

Benieuwd wat acrylaat glas of polycarbonaat glas precies is? Het zijn kunststof platen, die we zowel doorzichtig als met een kleurtint kunnen leveren. Beschikbaar tot 8mm dikte, net als in een dubbele of zelfs driedubbele uitvoering voor een steviger geheel.

Acrylaat- en polycarbonaatglas leveren een hoge isolatiewaarde en zijn goed geschikt voor open veranda’s en een aantal andere toepassingen, waarover we u graag meer vertellen.

Acrylaat- en polycarbonaat glas in Leiden en omgeving

Acrylaat- en polycarbonaat glas bestellen in Leiden en omgeving of benieuwd naar de andere soorten glas? Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 071 711 21 80 of stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we horen graag van u.